Информации за огласот
Објавен на 12.10.2017
Огласот трае до 17.10.2017
Работно место Машински инженер
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Определено 6 месеци
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 08-16
Неделно часови 40
Основна плата 33,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице МЕРМЕК ДООЕЛ Скопје
Адреса ФИЛИП ВТОРИ МАК. 3/СОРАВ-7-МИ КАТ
E-mail
Телефон
Општина
Место Скопје - Центар
Забелешка