Информации за огласот
Објавен на 12.10.2017
Огласот трае до 17.10.2017
Работно место Преработувач на овошје и зеленчук
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Определено 6 месеци
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Во смени;
Работно време 07-15; 15-23
Неделно часови 40
Основна плата 12,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице Прехранбена индустрија ВИТАМИНКА АД Прилеп
Адреса ЛЕЦЕ КОТЕСКИ 23
E-mail
Телефон 407-407
Општина
Место Прилеп
Забелешка