Информации за огласот
Објавен на 14.11.2017
Огласот трае до 19.11.2017
Работно место Административен службеник
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Неопределено
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 08-16
Неделно часови 40
Основна плата 12,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација Средно стручно образование
Образовен профил Матурант од гимназија
Степен 4.
Образовна установа Средни училишта - гимназии
Информации за правно лице
Правно лице СНХ ИНВЕСТ ДОО Македонски Брод
Адреса МАРШАЛ ТИТО 5
E-mail
Телефон
Општина
Место Скопје
Забелешка