Информации за огласот
Објавен на 21.02.2018
Огласот трае до 26.02.2018
Работно место Раководител за набавка и продажба
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Неопределено
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 08-16
Неделно часови 40
Основна плата 15,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице Друштво за авиосообраќај и туризам ААМ ДООЕЛ-Скопје
Адреса ГРАДСКИ ЅИД Блок 4/8
E-mail
Телефон 3135259
Општина
Место Скопје - Центар
Забелешка