Информации за огласот
Објавен на 21.02.2019
Огласот трае до 24.02.2019
Занимање според НКЗ Работник за испомош во црква
Работно место
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Неопределено
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 40
Неделно часови 40
Основна плата 12,300.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација Средно стручно образование
Образовен профил СО БИЛО КОЈА (ОПШТА) СРЕДНА СТРУЧНА ПОДГОТОВКА
Степен 4.
Образовна установа Средни училишта - останати средношколски кадар
Информации за правно лице
Правно лице МПЦОА - Дебарско Кичевска Православна Епархија Охрид
Адреса ДИМчЕ МАЛЕНКО 5
E-mail
Телефон
Општина
Место Охрид
Забелешка