Информации за огласот
Објавен на 14.03.2019
Огласот трае до 17.03.2019
Занимање според НКЗ Аниматор
Работно место
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Неопределено
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 812
Неделно часови 20
Основна плата 12,165.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице САНШАЈН ИГРОТЕКА ДООЕЛ Скопје
Адреса ЈАНИ ЛУКРОВСКИ 5 локал 1
E-mail
Телефон
Општина
Место Скопје - Гази Баба
Забелешка