Информации за огласот
Објавен на 15.04.2019
Огласот трае до 18.04.2019
Занимање според НКЗ Возач на комби
Работно место
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Определено 1 месеци
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;Попладне;
Работно време 8-16
Неделно часови 40
Основна плата 18,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице УГОТУР Акционерско друштво за организирана исхрана,угостителство и туризам,агенциско работење и трговија Скопје
Адреса 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА 18
E-mail
Телефон 075441813
Општина
Место Скопје - Гази Баба
Забелешка